MMA

2013-06-18 21:11


Idag har jag varit på min första MMA träning någonsin. Och jäklar vad roligt det var! Precis i min smak, så jag kan eventuellt ha hittat min nya grej. (Eller en till grej. Styrketräningen tänker jag aldrig ge upp ;) För en herrans massa år sedan boxades jag, men en skateboard incident gjorde slut på den karriären (skulle gå min första match en vecka efter..) och när jag blivit tillräckligt bra i foten för att börja igen så flyttade jag till stockholm, och vid ett senare tillfälle, när jag bodde i Göteborg, tänkte jag börja på thai-boxning. Men det blev det inget av med. Det blev hund och bartender jobb istället.. (!?)

Så jag är riktigt glad att jag hittat (och vågat mig) till Dojon här i stan. (Det är även där jag går på stationsfys på söndagar) Peppen brinner så att säga! Och längtet efter att få komma igång ordentligt och börja sparras är enormt! Det här kommer bli så bra.


Haka gärna på om du är sugen. Varje Tisdag kl 17 kör de nybörjar MMA för tjejer i sommar. Fredriksgatan 1, Sandviken. Kom!!
Skriv en kommentar

Namn  Kom ihåg mig!
E-post Maila mig när någon svarar.
URL
Bifoga bild:
Kommentar
Kommentarerna omfattas inte av Devote.se:s utgivarbevis. Du ansvarar själv för innehållet i dina kommentarer, även vad gäller straffskyldighet.
Verifiera kommentaren genom att fylla i ordet i bilden:

Om du inte är medlem på Devote.se och vill få dina uppgifter ifyllda automatiskt kan du logga in med Facebook nedan.

Kommentarer till detta inlägg

Veckans mest lästa artiklar

Höstens 10 hetaste skor Välkommen Sofie Food stories Lundberg!Veckans bloggtips
En gratis blogg från Devote.se. Starta en blogg du också.  http://gopublic.devote.se